Це цікаво

  1. Головна
  2. Блог
  3. Сонцезахисні засоби
13.09.2021
Поділитися

Сонцезахисні засоби

Літня відпустка - це, безумовно, довгоочікуваний період у цілому році. Однак деякі моменти здатні зіпсувати навіть найприємніший відпочинок. Наприклад, сонячні опіки. Безпечним ультрафіолет буває лише зранку та ввечері, коли сонце світить не так сильно. Вдень воно шкодить шкірі, оскільки зменшує гідробаланс та може обпекти надчутливі її ділянки. Сонцезахисна косметика стане прекрасним рішенням, якщо Вам хочеться отримати хорошу засмагу та ненашкодити здоров’ю.
Для того щоб вибрати оптимальний варіант сонцезахисної косметики на літо, потрібно взяти до уваги декілька простих критеріїв:

Сила фільтру. Він означає здатність захистити шкіру від шкідливих сонячних променів та подовжити час безпечного перебування на сонці. Він позначається на етикетці - SPF. 
SPF 30 або більше, здатен затримувати 97-99% сонячних променів,  SPF 15 пропускає близько 5%, SPF-6 підходить для використання на смаглявій і засмаглій шкірі. Якщо у вас світла шкіра та на пляжі за сезон ви вперше, варто обрати найсильніший захист, тобто SPF 30, та поступово переходити на слабший.
Обов’язково зверніть увагу на тип вашої шкіри, оскільки для сухої - потрібне зволоження, а жирний склад не підходить для комбінованої шкіри. 
Склад. Вибирайте косметику наповнену органічними компонентами, маслами, вітамінами та пантенолом.
Водостійкість. Цю властивість сонцезахисного крему ви особливо оціните у відкритому басейні або біля моря, оскільки після кожного купання вам не потрібно буде оновлювати шар.
Для дітей та для дорослих. У дітей значно ніжніша шкіра, тому вони можуть обгоріти на сонці у декілька разів швидше, ніж дорослі. Для них краще вибирати спеціальні дитячі засоби з максимальним захистом.  

При постійному використанні захисного засобу ви помітите що:
•    Ваша шкіра свіжа та пружна, оскільки не втрачає вологу.
•    Ультрафіолетові промені не залишають опіків, пігментних плям та подразнень.
•    Засмага лягає рівномірно. 
•    Не виникає відчуття сухості та стягнутості.

Куди б ви не планували поїхати влітку – в гори чи на море, обов’язково захопіть з собою засіб для безпечної засмаги. Скористайтеся можливістю подбати про свою шкіру та обрати популярну та якісну косметику в інтернет супермаркеті Таврия В з доставкою до ваших дверей!